Disclaimer

Disclaimer

Ouroboros is een platform voor én door bezoekers voor informatieverschaffing op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en astrologie. We hopen dat de bijeen verzamelde informatie op deze site jou kan helpen je levensweg te vervolgen. Je kunt dan ook zelf actief bijdragen aan deze site.

Deze site bevat dan ook grote diversiteit aan informatie. We willen je vragen in alle gevallen krititsch te blijven ten aanzien de informatie die op deze website geboden wordt.

Therapeutische aanbevelingen op deze website moeten als suggestie worden opgevat. Volg je intuitie én gezond verstand, wees kritisch en doe navraag bij anderen voor je met iemand in zee gaat. Heb niet té hoge verwachtingen van een therapie, dit kan teleurstellingen voorkomen.

Vermelding van namen van therapeuten, cursussen, opleidingen etc. op deze site is geen garantie voor de kwaliteit en integriteit. Het opvolgen van adviezen, tips etc. is dan ook geheel voor eigen risico, jouw welzijn blijft je eigen verantwoordelijkheid.

In geval van twijfel, langdurige of zich herhalende klachten raden we je aan bevelen een erkend arts / psycholoog / psychotherapeut te raadplegen.

Ouroboros is geen partij tussen transacties tussen derden (o.a. Bol.com, Astrodienst AG, aanbiedingen via het prikbord, e.d.) via deze website.

JuDe taal van de gidsen: Geneesmiddelen & Alternatieve Geneeskunde