Informatief

Ouroboros Informatief

Agenda

Ben je op zoek naar lezingen, cursussen, beurzen of andere evenementen in Nederland of Vlaanderen dan kun je terecht in onze agenda. De evenementen worden aangemeld door en worden georganiseerd door bezoekers van Ouroboros.

Artikelen

Ouroboros presenteert je een groot aanbod aan artikelen over verschillende aspecten van alternatieve & additieve methoden, een spirituele levenswijze, een astrologische visie, informatie over therapie├źn, verhalen bewustwordingsprocessen etc.

Column

Diverse columnisten zullen regelmatig over hun visie op persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en astrologie gaan schrijven. De spits wordt afgebeten door Anita Boom met haar column “Leven in de Nieuwe Wereld”.
Op deze pagina vindt je een korte teaser van de laatste 5 colums. In het archief vindt je het complete overzicht.

Cosmic Connections

Aktuele informatie over groeperingen, scholen, tijdschriften in Nederland, maar ook internationale informatie over mailinglists, nieuwsbrieven en nieuwsgroepen.

Aktuele Planeetstanden

Astrologe Joyce Hoen verklaart voor ons de effecten van de cyclische beweging van de planeten Maan, Mercurius en Venus tegen de achtergrond van het dierenriemteken waar ze vandaag aan de hemel staan.

JuDe taal van de gidsen: Geneesmiddelen & Alternatieve Geneeskunde